Podcast #04: Mikyna
16.4.2019 - Podcast - FOTO: Barbora BerdychováLiberecká gastro scena se za posledních pár let změnila k nepoznání a k těm, kteří na tom mají hlavní zásluhu, patří naprosto jednoznačně Mikyna. Bez jakéhokoli přehánění jeden z nejzářivějších klenotů současného Liberce, kvůli kterému se lidé z Prahy neváhají vydat na víkendový brunch nebo oběd. Jen tak na otočku. Kdyby vám to přišlo málo, tak mám v záloze mnohem větší trumf. Mikyna patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější podniky Tomáše Karpíška! Takže jsem se moc těšil, až si s Týnou a Ondrou budeme moc popovídat o jejich gastronomickém zázraku, který s láskou a péči sobě vlastní opečovávají. A bylo to fakt super, stačili jsme toho probrat strašně moc – od jejich začátků, na kterém byl naprosto úžasný bloh Mikyna v kuchyni, přes bezesné noci při zahájení provozu Mikyny až po jejich oblíbené restaurace nejen v Liberci, ale i po celé republice. Na samém závěru přišla dokonce řeč i na jejich guilty pleasures! Tak doufám, že si podcast s Mikynou užijete stejně tak bezvadně jako já během jeho natáčení ve studiu Resound.
Podcast jizerské *ticho si můžete poslechnout na iTunes nebo Spotify.